Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické batohy
- CamekBak-top.
- podle mňam najlepší cyklobatoh na trhu
- tento model sa už nevyrába, novší model je krokom späť
- Lahky
- Spracovanie
- Dostatok odkladacích miest
Ideálny cyklobatoh na stredne velke výjazdy. Kompaktny ,ľahký ,možnosť vložiť vodný vak
- krátke popruhy na zapnutie okolo pása
Batoh splnil moje požiadavky, som spokojná.
Je výborná, super sedí ...
- 2l.rezervoar plus náradie duša a drobnosti sa zmestia
- Na jednodňový výlet nie na cykloturistiku
- Dobre seďí na chrbte
- Vyzerá kvalitne spracovaný
- Hrudníkový pás je pre mňa kratší
Dobrý vak na max jednodňový vylet ( skôr na pár hodinový ) ked viete co chcete je to skvelý výber. Treba hladať ceny sa veľmy líšia 55-109€!
Skladny a zároveň do neho zmestite všetko čo je potrebné, veľmi kvalitný materiál. Chrbát vystužený a zároveň perfektne vetra. Veľká výhoda je aj vak na vodu. Veľmi odporúčam.
Zulu Shater 11l čierna
Pridané: 11. septembra 2024
(naposledy upravené 11. septembra 2024)
Zakúpený v 4camping.sk
- Ideálna velľkost na krátke turistiky
- Krásne sedí na tele
- Pokiaľ chcete otvoriť batoh tak musíte rozopnúť aj tie držiaky na prilbu a to je dosť otravné no je to jediná nevýhoda tohto super batohu.
Akuratna velkost na bajk,pripadne kratsi hiking,velmi dobre sedi na chrbte, pomer cena/vykon super :)
Prvýkrát kupujem
som veľmi spokojná
- Ideálna veľkosť na 1 dňové cyklotúry, veľa oddelení, prakticky riešený, odvetranie chrbta, pohodlie pri nosení.
- Bedrové pásy sú krátke. Mne aj manželke sedia perfektne, ale ak má niekto trochu viac v páse tak nezapne. Je leto, sú akurát, keď si však dám v zime bundu, už nezapnem.
Ruksak na bicykel, aký som hľadal. Prakticky riešený s množstvom oddelení, odvetranie chrbát, integrovaný raincover. Silnejšie postavy v páse nezapnú bedrový pás, je krátky.
- skvelý ruksak, vyzerá mohutne ale parádne sa prispôsobí chrbtu. Veľa priečinkov. Úplne splnil moja očakávania.
- pevný, vďaka pásovému popruhu pekne drží na chrbte
Kvalita tovaru a rýchle dodanie.Ďakujem
- Vsetko
Paráda
- Rýchle dodanie,kvalita obchodu
- fajn batóžek
- 2 flašky v balení
Kúpil som hlavne z dôvodu 20km behu a potreby nosenia si pitia, veľmi som spokojný, cenovo sa zdal najlepší a 2 flašky čo sú k nemu sú super keď do nich dám vodu a vycucnem vzduch tak pri behu ani nepočujem že by mi tam niečo žblnkotalo, čiže ma vôbec neobmedzuje, skôr mi príde že mi fajn sedí na chrbte, a nečakal som že by sa mi s ním ešte lepšie behalo ako bez, tak ma to milo prekvapilo.
- Veľmi dobre riešený úložný priestor
- Kvalitný a pevný materiál
- Pekný dizajn a farba
- Výborne sedí na chrbte
- Výškovo nastaviteľný vrchný priečny popruh
- Samostatný vstup do vrecka pre kľúče bez toho, aby bolo potrebné otvárať celý batoh
Na moju výšku 195 cm sedí tento batoh perfektne. Objem 10 l je podľa mňa úplne dostačujúci aj na celodenné túry a výbehy, samozrejme ak chodíte naľahko:).
Zobrazujem 1 - 20 zo 107 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...6 Ďalšie »