Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické batohy
- Ľahký, pohodlný, dobre nastaviťelný, 2x500ml flaše súčasťou balenia, priedušna tkanina
- ženský, pekný batoh
- dobý pomer cena+úžitkovosť
- príjemne sedí na chrbte pri bicyklovaní
- dostatok priehradiek vnútri aj z vonku
- možnosti uchytenia rôzneho príslušenstva z vonkajšej strany
- reflexné prvky
- zbytočne dlhé pásy okolo pása
- malé postranné vrecká z vonkajšej strany
- asi nie je nepremokavé prevedenie
Praktický a celkom fajn materiál
malý, praktický, výborne tvarovaný, dobre odvetraný
kvalitné spracovanie, spokojnosť...
- Veľmi dobre sedí na chrbte
- Netlačí ani pri vyššej hmotnosti nákladu
- Veľa úložného miesta
- Dostatok priehradiek umožňuje udržiavať veci roztriedené
- Bočné kapsičky na maličkosti, ku ktorým je rýchly prístup bez potreby dávať dole ruksak
- šikovný malý ruksak
- veľa praktických vreciek na popruhoch
- napriek malému rozmeru sa tam zmestí pomerne veľa
Za túto cenu ideál ruksak na krátke výlety, napriek malým rozmerom a praktickým vekám sa tam toho zmestí naozaj dosť. Drobné veci máte vždy poruke vo vreckách na popruhoch, odporúčam.
- super
- Funkcnost
- Napriek cena dobre materialy
- Privital by som kratsie snurky na stahovanie
Super produkt v pomere cena/vykon. Pouzivam hlavne na vyjazdy na bicykel viac ako 4 hod. Ak si vestu/ruksak nastavite spravne ani nebudete vediet, ze ju mate na sebe. Veci si treba naukladat rozumne, pretoze vesta/ruksak nebude sediet na chrbte (ale to plati aj pri inych modeloch). Vodny vak som zatial nepouzil, takze neviem zhodnotit (nutne dokupit).
15l je malo a 25l uz vela, toto je ideal ktory som hladal. Batoh je vystuzeny, takze chrbat sa dotyka hlavne o sietku a celkom dobre vetra. Popruhy na bruchu su dostatocne dlhe aj na moje velke brucho a zvladnue este raz taku velkost. Jediny problem tohto vyrobku, ale nic vazne, je hrudny pas. Ten chodi obcas hore a dole. Chcelo by to nejak zafixovat.
Tazko hodnotit kvalitu po par vyjazdoch, ale aktualne mam z neho dobry pocit.
Skvely batoh na vyjazdy
- bez výhrad
- Veľmi dobré rozloženie jednotlivých oddelení
- príjemne sa nosí, originál na bicykel, alebo do práce
- Dobré odvetranie chrbta
- veľmi príjemná cena vzhľadom na spracovanie
- čakal som o trošku väčší priestor, ale je to o zvyku, doteraz som mal 22+3l, ale chcel som niečo menšie, tak si musím zvyknúť.
Super ruksak,príjemná farba.
- kvalita
- cena v akcii
- aj na bike aj na turistiku
Šikovný ruksak na bežky lyže bajk aj behanie
- Na môj vkus malý
Vyborny ruksak, kvalitne prevedenie, lahucky ale zaroven dost miesta na vybavu na jednodnove tury. Viac vreciek umoznuje rozlozenie potrebnych veci tak, aby boli rychlo v dosahu - a to mi vyhovuje.
- Obľúbený batoh na viaceré športové aktivity.
- Super na denne vylety.
- Veľký hydrovak.
- žiadne
Zobrazujem 61 - 80 zo 105 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6 Ďalšie »