Najnovšie recenzie zo sekcie Cyklistické batohy
kupovala som pre syna a ten je s výrobkom spokojný, odporúča ho lebo je ľahký, pohodlný pri behu a verí, že bude aj pri bicyklovaní
- rýchlost
- Jedna z najlepsich bezeckych vest.
- Dostatočne priestranný na 1 dňový výlet
- skvelé spracovanie, kvalitné materiály
- kvalita značky
- dobre odvetraná chrbtová časť
Mal som ho už dlhšie vyhliadnutý a porovnával som ho s inými výrobcami, ale nenašiel som nič lepšie. So značkou Deuter som bol už aj v minulosti veľmi spokojný a som aj teraz.
- Ok
- jemna elasticka latka
- rozne vrecka
zatial plna spokojnost; vyskusane iba pocas behu v zime okolo do 5 C; tak uvidim este ako v lete ale zatial hodnotim ako skvely produkt.
Podla ocakavania
Perfektne sedí, splnil požiadavky
- lahky, prijemny, vyhodou su gumicky na upevnenie turistickych paliciek, tiez prsiplast
- nosna konstrukcia je trochu dlha, lepsie asi sadne vyssiemu cloveku
Všetko OK, veľkosť sedí.
Po zhliadnuti recenzii na Camlebak som sa rozhodol pre kupu Mule Pro 14.Velkost na jednodnove vyjazdy uplne postaci, nahradne oblecenie, jedlo, multitool, pumpa, dusa atd krasne vojdu.Maly rolovaci organizer je tiez super, 3 l hydrovak je super, lahko sa naplni, udrziava, nikde neunika ani kvapka vody.Vak ma nastavitelne popruhy na plecia aj na bedra, ked sa prisposobi podla potrebi, krasne sedi, nehybe sa, aj s plnou nadrzou a vecami sa super a komfortne slape.Vela vreciek, na bedernom pase su tiez dva, ale bez zipsov, na snack postaci, ale mobil ci kluce by som radsej dal do vrecka so zipsom.Ale na snack, pripadne prazdne obaly posluzi super, nic som zatial nestratil.Hadica sa da dat na obe sranz, podla potreby.Aj ked magneticky klip je len na lavom popruhu,hadica sa da pekne prepchat a zaistit cez nasite male popruhy.
Material je super, jemny, ale celkovo ruksak posobi pevno a tvrdo, nic nevisi, nepada.Na chrbte je ventilacny system aj popruhy su zo sietoviny.Otestovane pri nizsej teplote cca 13 stupnov, ale moc som sa nespotil, resp potom chrbat a plecia aj rychlo schnu oproti klasickemu ruksaku.
Pitie vody cez hadicu je super, ventil sa da aj vypnut, aby nedoslo ku kvapkaniu vody.
Zatial som nenaiel ziadne negativa, spokojnost.Ak ale robite viacdenne vyjazdy, urcite by som siel do HAWG pro.ma o jednu prepazku viac a aj o 6 l vacsi ulozny priestor.
špička medzi batohmi
- Skvele spracovanie
- Presne pre potreby bikerov
- Material
- Prevedenie
- Cyklistika
- Turistika
- veľa priečinkov
Batoh ako stvorený na cyklistické , či turistické dobrodružstvo. Dobre sedí na chrbáte. Má všetko na správnom mieste. Veľmi rýchlo zistite kam čo uložiť.
- ľahký, spratný
- dobre sedí na chrbte
- veľa praktických vreciek aj na drobnosti
Prepracované detaily ,pohodlný.
Lanky a kvalitny product
- Akurat velkost
Tovar je kvalitný, je však menší ako som čakal. Ale na bike, na nevyhnutné stačí.
Zobrazujem 81 - 100 zo 105 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 4 [ 5 ] 6 Ďalšie »